Op velerlei verzoek heb ik een studio-opname gemaakt van de ademhalingssessies. Mijn cd “Innerlijke stroming” stelt jou in de gelegenheid om deze ademhaling en meditatie thuis uit te voeren wanneer jij er behoefte aan hebt.

De geleide meditatie neemt je mee op reis door je 7 hoofdchakra’s die in je lichaam gelegen zijn, zodat je geleidelijk aan ook de informatie kunt oproepen die via de 5 chakra’s die buiten je lichaam gepositioneerd zijn, vrijgegeven wordt.

Ons wezen kent 12 chakra’s, 12 energieportalen die ons helpen om middels onze centrale lichtkolom die parallel ligt aan onze ruggengraat de versluierde kennis weer toegankelijk te maken. 5 chakra’s liggen buiten ons lichaam en 7 chakra’s bevinden zich in ons lichaam. Werken met dit energiestelsel helpt je om een sprong in bewustzijn te maken, het is de sleutel tot zelfbevrijding en activering van de wijsheid die erop wacht om door jou toegepast te worden.

Als je jezelf toestaat om te voelen kun je je ermee verbinden. Je gaat leren om de info die besloten ligt in je chakra’s te vertalen en ernaar te handelen. Je gaat het doel voelen van je zielsliefdeproces en hoe het alles verbindt wat naar een hoger bewustzijn van liefde mag evolueren. Deze innerlijke reis gaat je realiteit beïnvloeden. Vreugde en blijheid zijn de graadmeter. Zodra de innerlijke balans is bereikt wordt de info vrijgegeven en groei je in bereidheid om dit te delen. De essentie van je ziel wordt in herinnering gebracht en je wordt verbonden met het ware verhaal van wie je bent.

De CD bestaat uit 3 tracks:

  1. Een miniscript & de voorbereidingstechniek.
  2. De Pranayama ademhalingssessie & chakrameditatie.
  3. Een Pranayama ademhalingssessie zonder meditatie.

Totale duur: 78 minuten.

Ervaar deze weldaad. Adem maak je vrij!

Je kunt de CD bestellen in de webshop.

error: Content is protected !!