HART AFSTEMMING & INSPIRATIE SESSIE

2020/04/05 10/00 - 14/00
Praktijk Marquesa
Address: Achter de Barakken 7 - 6211 RZ Maastricht

Genieten, ontstressen & inzichten verwerven!

Bevrijd de energie die vastgelopen is in je lichaam en geest door in te tunen op jouw energiesysteem!

Pure verwennerij!

In the end we will all be judged by the courage of our heart!” Sense8

Wat er uiteindelijk toe doet is wat je in je hart meedraagt. Liefde is een kracht die ons leven binnenstroomt zonder regels, verwachtingen of beperkingen. Een kracht die ten grondslag ligt aan ons bestaan en die ons eraan herinnert wie we in wezen zijn. Toch kan angst om te zijn wie je bent en angst om je emoties te voelen, je parten spelen en ervoor zorgen dat je niet durft te kiezen voor de richting die je hart je aanreikt.

The real violence, the violence that is unforgivable, is the violence we do to ourselves when we’re too afraid to be who we really are.” Sense8

De moed om te zijn wie je bent en je hart te openen begint in je lichaam. Aandacht voor je lichaam en bewust werken met je meest krachtige energiestroom, je adem, reikt jou de inzichten aan die je nodig hebt om te kunnen onderscheiden wat wel nog bij je hoort en wat niet.

Door de aandacht voor jezelf op een dieper niveau te richten, maak je contact met je wezensessentie. De kern van jezelf die door denkpatronen en de drukte van alledag te weinig aandacht krijgt en wacht totdat die aangeboord wordt. Deze kwaliteit van aandacht helpt je om te ontspannen en om je te herinneren dat alles wat je nodig hebt, in jou aanwezig is. Door innerlijke rust op te zoeken en even leeg te worden, kun je voelen hoe je mag vertrouwen op je eigen inspiratiestroom, je eigen gevoelens en de wijsheid die in je klaarligt.

Programma:

10:00 ontvangst

10:15 – 12:00 Pranayama ademhaling en chakraharmonisatie sessie

12:00 – 12.30 Pauze met lichte lunch

12:30 – 14:00 A touch of Yin sessie

Pranayama ademhalings- en chakraharmonisatiesessies

Regelmatige beoefening van deze techniek resulteert in een heerlijke ontspanning. Je zult verbaasd zijn van de resultaten.

Je lichaamscellen krijgen een enorme zuurstof- en energieboost, waardoor je toxines kunt afvoeren. Maar dat niet alleen, je gaat ook door allerlei lagen heen waarin je energie vastzit. Hierdoor kun je tijdens de sessie stuiten op weerstand in jezelf, waarvan jij je normaal gesproken niet bewust bent.

De combinatie van deze specifieke ademhaling en de chakrameditatie helpt je om door deze lagen heen te komen. De sessies versterken de connectie met jezelf en helpen je te onderscheiden wat van jou is en wat niet. Je komt als het ware thuis in jezelf.

A touch of yin

Yin Yoga heeft vele effecten op zowel fysieke, psychische als energetische processen in je lijf, want stress, verdriet en trauma’s zetten zich vast in de fascia (bindweefsel). Doordat je lang in een houding blijft, word je uitgenodigd om je mentale en je emotionele weerstand te observeren en los te laten; Het brengt je rust en ruimte om open te kunnen observeren en reflecteren, zodat je je kunt openen voor je ware potentieel.

max. 10 personen