Jouw weg ontvouwt zich

“Wat er ook om je heen geschiedt en hoeveel weerstand en chaos je ook rondom je ziet en tegenkomt, jouw te vervolgen weg valt niet meer te verleggen of te dwarsbomen, ook niet door het stemmetje in jezelf dat bang is om te falen en jezelf onnodig kleiner maakt. Het pad ontvouwt zich gaandeweg steeds meer, door iedere stap die je nu neemt, ondanks de nevelen der hectiek die overweldiging creëren, waardoor je gedwongen wordt om je controle op te geven.

Alles wat je hebt beleefd, hoe pijnlijk ook en hoe enerverend, had ten doel om jou innerlijk voor te bereiden op het weerstandsloos belichamen van wie jij in essentie bent, door de beperkte visie van jezelf en wie je dacht te zijn, te doorbreken en te komen tot een helder zicht. Jouw perceptie onderging een hervorming waardoor een verruiming plaats kon vinden die nu geleidelijke aan haar vruchten afwerpt. Kanalen waar gedachten en gevoelens zetelen, herinneringen die een grote rol speelden waardoor de film van je verleden draaien bleef, moesten worden aangedaan om te zorgen voor de innerlijke beweging die het onderliggende levensthema voor jezelf duidelijk waarneembaar naar de oppervlakte haalde om te kunnen helen.

Daarvoor moesten overtuigingen en aannames, onverwerkte pijn en maatstaven die jij hanteerde om jouw wereld te kunnen overzien, worden getransformeerd om zodoende ruimte te verschaffen voor de wezenlijke energie waar jij uit bestaat. De ontmoeting met jezelf zorgde voor de confrontatie met al hetgeen niet werkelijk voor jou werkt, maar toch in stand gehouden werd door je eigen overtuigingen en geloofssystemen. Zie hier waar je nu staat…. Aan jouw horizon verschijnt heel duidelijk het beeld van je onmiskenbaar potentieel, voorbij alle commotie die zorgde voor innerlijk en uiterlijk tumult.

De kracht waar jij uit bestaat en waarmee jij je creaties neerzet, in de vorm van interacties en dienstbare expressie, heeft zich gepresenteerd en is hier om nimmer meer te negeren of verwaarlozen. Je komt niet meer om jezelf heen, en dat is maar goed ook. Je wordt zonder oponthoud verbonden met je eigen mogelijkheden en de vorm waarin dit plaats gaat vinden, wordt geïntroduceerd door ontwikkelingen die hun voortgang nemen zonder het idee dat jij daarbij actief van invloed bent.

En toch is wat je hier beleeft, de verfijnde versie van jezelf die zich steeds meer uitkristalliseert. Deze energiegolf neemt je mee, je hoeft alleen maar de stroming toe te staan die van binnenuit naar buiten toe beweegt. Verwelkom deze liefdevolle nieuwe aarding, want je weet, de liefde maakt je tot degene die je bent, al het andere vervaagt. De rest van dit kalenderjaar staat in het teken van de klaring die jou tot jou maakt! Hoe dichterbij je bent, hoe meer je energie zal stralen. Je wordt geleid om het plekje in te nemen waar jouw aanwezigheid het verschil kan betekenen voor velen. Wat een mooi vooruitzicht!”

error: Content is protected !!