Verschuiving

“Noemenswaardige verschuivingen vinden plaats die je uitsluitend kunt voelen, maar nog niet daadwerkelijk kunt benoemen. Wat je nu ervaart, is de respons op een indringende boodschap die je zelf al heel lang het universum in gezonden hebt, door het aller diepst doordringende verlangen dat je ooit gekend hebt, wezenlijk te doorvoelen en doorgronden, waardoor enkel nog de liefde resteert die gekoesterd wordt in stilte, zonder de behoefte om een positie in te nemen die door egocentrische belangen wordt gekenmerkt. Een wezenlijk deel van jou keert terug, ontdaan van zoveel oneigenlijke kenmerken die voor de verwijdering zorgden van wie jij in oorsprong bent.

Je kunt alleen jezelf nog zijn, want niets anders wordt nog ondersteund. Daar waar jij nog denkt jezelf te moeten committeren en in een afwachtende houding verblijft die nergens toe leidt, omdat het hart eruit is verwijderd, valt het scenario in duigen en mag jij alsnog het puin ruimen ten gevolge van het rekken van de tijd voorbij de uiterste houdbaarheid. Comfortzones zijn geen schuiloord meer, sterker nog, ze vormen een doodlopend spoor. Er wordt op onmiskenbare wijze geïnterfereerd met verhalen en concepten waar reeds lang de passie en vervulling uit vertrokken zijn. Je hoeft er werkelijk niet meer verbonden mee te blijven.

Er zijn geen excuses meer en geen opties voor herhaling. Je staat voor de afronding en de openbaring van alles wat je reeds zolang geweten hebt. Je hebt je kwetsbaar opgesteld ongeacht de overweldiging en de verwarring die door de jaren heen is ontstaan, terwijl de liefde zelf zich zo nadrukkelijk in de harten kenbaar maakte. Door alle ruis er omheen heb je ondervonden wat er voor jou nodig is om in je eigen kracht te staan. Je lichaam heeft zich voorbereid op dit moment, waarin jij de energieën mag ontvangen waardoor jij zult worden gekend. Hier en nu ontvouwt zich jouw authentieke signatuur, die aangewakkerd door je zielenvuur, jouw eigen leven vormgeeft , maar ook de levens van zovelen helpt te inspireren en meeneemt in de liefde die je ruimschoots hebt te geven. Gebruik de creatieve vloedgolf maar die nadert!”

error: Content is protected !!