Terug naar overzicht

In the name of Love

Wanneer je intens door liefde wordt aangeraakt, opent zich jouw hart om deze energie volop te geven en ontvangen. Echter worden ook de onbewuste patronen daardoor geactiveerd die deze liefde met angst en onzekerheid verzwaren, waardoor je juist voor liefde wegloopt en juist geconfronteerd wordt met de onverwerkte stukken in jezelf, waardoor het geven en ontvangen dat je van nature van harte kunt, juist geblokkeerd raakt.

Dit is een bekend actief patroon in zielsliefde, een dynamiek die voor veel verwarring, ongeloof en verdriet zorgt. Het roept veel twijfel op en je zou je kunnen afvragen of de liefde dan wel wederzijds was en sterker nog, of het wel liefde was. Als dit patroon actief is in jouw leven en je deze ervaring herkent, dan kan dat heel verhelderend zijn, maar je bent er wel bij gebaat om te weten hoe je ermee kunt omgaan en welk doel dit dient, zodat jij jezelf de ruimte kunt geven om je ervan te bevrijden en ervoor te zorgen dat het geen dealbreaker voor je wordt.

Wanneer liefde bij je aanklopt, dan wordt je eigen innerlijke stagnatie en weerstand naar de oppervlakte gebracht, ook al denk je dat je liefde onbelemmerd toe kunt laten en onbelemmerd kunt delen. Je zou verrast kunnen zijn over wat er ook in jou speelt. Door de activering van hetgeen je niet eens weet dat het in jou van invloed is, lijkt het erop dat liefde niet zomaar liefde is. Tijdens de presentatie die ik gegeven heb en die waarschijnlijk t.z.t. weer worden georganiseerd, werd inzicht gegeven in het ontstaan van de patronen en hoe ze van invloed zijn op jouw beleving van liefde, maar je kreeg ook handvatten aangereikt om dit te balanceren en je in vrijheid te kunnen overgeven aan de krachtigste en mooiste energie die er bestaat.

Mijn boeken, Dans des Weerziens en Zielsliefde ( deze laatste titel is uitsluitend online te lezen via deze website) zijn erop gericht om je een stapje verder te helpen, zodat je levensenergie optimaal haar werk kan doen, of je nu wel of niet je tweelingziel ontmoet hebt, wel of niet een connectie ervaart met een essentiële andere. Het leven draait om liefde en om het ontbreken daarvan door de onbewuste belemmeringen. Het is de liefde die ons samenbrengt en de liefde die ons spiegelt om wakker te worden voor ons eigen hoogste liefdespotentieel, hoe je dit ook verkiest te delen of aan te wenden, als het maar de zuivere inspiratiebron van jouw expressie blijft.

error: Content is protected !!