5 jaar lang Twin Soul Whispers

Iedere ochtend om 07:30 uur post ik hier al 5 jaar lang de eerste alinea van de zielenfluisteringen die het proces van zielsliefde beschrijven. Vele trouwe abonnees starten iedere nieuwe dag met het lezen van deze inzichtgevende teksten. Ik blijf ze schrijven zolang ik de innerlijke drive en roeping daartoe voel. Soms was er even twijfel in mij, maar achteraf bleek dan dat ik gewoon een doorstart maakte op een ander level.

Dit heeft ook geresulteerd in 2 manuscripten over deze zielsliefdereis. Zo nu en dan krijg ik zeer ontroerende mailtjes van abonnees waaruit duidelijk wordt hoezeer deze teksten steun bieden en mensen vaak door zeer moeilijke fases heen leidt. Wat kan ik me nog meer wensen dan die bijdrage te mogen leveren. Mijn leven staat ook helemaal in het teken van het schrijven van deze afgestemde teksten die een melodie en ritme bevatten dat voor mij als herkenningsteken werkt dat ik zuiver afgestemd ben. Ik kan er zelf niet in sturen, moet me volledig leegmaken en afzonderen, wil deze stroming kunnen doorkomen.
 
Mocht jij je ook willen abonneren, dan ben je van harte welkom. In mijn webwinkel kun je het abonnement van jouw keuze afsluiten: 30 dagen of 90 dagen. Je zit verder nergens aan vast, het abonnement eindigt automatisch en desgewenst kun je het zelf verlengen.
 
Wil je geen abonnement afsluiten dan kun je ook eenmalig of zo vaak als je wilt de whisper van de dag downloaden.
 
Of
 
Wil je liefst een naslagwerk in handen hebben dan kun je beide of 1 van beide manuscripten bestellen in mijn webwinkel. Het lijkt een behoorlijke investering, maar wat je ervoor terugkrijgt is enorm veel en de innerlijke geruststelling en troost die je eruit kunt halen is alles waard. De manuscripten dragen de titel TWIN SOUL WHISPERS I EN TWIN SOUL WHISPERS II. Het derde manuscript is in de maak en bevat weer een verder geleidende energie van een andere trilling. Fase na fase na fase worden beschreven.
 
Neem gerust een kijkje in mijn webwinkel https://personalsoulscript.com/winkel/
 
Vaak is het lezen van andermans verhaal ook heel verhelderend. In 2012 bracht ik Dans des Weerziens uit. Dit was mijn tweede boek over tweelingzielliefde waarin ik niet alleen mijn persoonlijke ervaring deel dat door anderen ervaren wordt als een indringend en aangrijpend verhaal, maar ook belangrijke scripts en inzichten deel die heel ondersteunend zijn wanneer jij je in een soortgelijk proces bevindt.
Mijn bijdrage aan het eerste boek heb ik bewerkt en gebundeld. Dit is te verkrijgen als een online versie, waartoe je onbeperkt toegang blijft behouden zolang deze website bestaat en dit is te verkrijgen als E-book.  Het E-book is vooralsnog alleen te bestellen via E-mail. Ook zijn de drie meest indrukwekkende en inzichtgevende artikels die ik geschreven heb, gebundeld in een E-book.
En dan last but not least, is er ook nog een mogelijkheid om een Soul Whisper te bestellen die op jouw persoonlijk en je zielsliefde is afgestemd. Zo kun je een Personal Soul Whisper bestellen. Dit is een korte en bondige versie geschreven a.d.h.v. jouw hulpvraag. Of je kunt een Miniscript bestellen, een getypt A4tje in lettergrootte 12 waarin uitgebreider beschreven wordt waar jij nu staat. De derde optie is een Soul Icon Wenskaart waarbij je een mooi kaartje per post ontvangt met een boodschap die volledig op jou is afgestemd.

 

Vandaag deel ik graag een volledige Twin Soul Whisper uit het eerste Twin Soul Whisper manuscript:

 

WAAROM IS DE ANDER NIET BESCHIKBAAR?
 
“Het nog niet in vervulling zijn gegaan van je diepste hartsverlangen, terwijl de liefde zo intens voelbaar is, kan aanzetten tot gedachtes en gevoelens die in wezen invullingen en aannames zijn van mogelijke verklaringen waarom het loopt zoals het loopt, omdat je essentiële andere je geen eenduidige of maar halve antwoorden geeft, misschien zelfs wel excuses zodat hij/zij zich niet werkelijk hoeft bloot te geven.
De kern is dat de essentiële andere die vooralsnog niet beschikbaar is, vaak zelf niet weet waarom hij/zij bepaald gedrag vertoont of misschien zelfs uitspraken doet die aanvoelen alsof ze gesouffleerd zijn en later ook echt niet meer terug opgehaald kunnen worden uit de herinneringen. Beide componenten staan onder een krachtige regie die het proces tot in de finesses bewaakt. Je denkt dat de enige geldige informatie die je krijgt hetgeen is dat je zintuiglijk waarneemt, hetgeen je ziet en hoort. Maar daar ligt juist de clue, de enige juiste informatie is te vinden in jezelf, wanneer jij je kunt blijven verbinden met hetgeen je diep van binnen weet.
De valkuil voor velen is geloven in iemands potentieel dat nimmer of te nooit tot een werkelijkheid behoeft te worden. Geloven in iets wat zou kunnen zijn, maar er niet is bezien vanuit een leegte, een behoefte, nodigt zelfs uit om in destructieve relatievormen te blijven hangen of van iemand iets maken dat vanuit jezelf op een potentiële kandidaat wordt geprojecteerd. Niets van dit alles is van toepassing op de connectie die je voelt. Je verbinden met je innerlijke weten is iets anders dan je verbinden met valse hoop.
Het vooralsnog niet beschikbaar zijn heeft niets te maken met een emotioneel onvermogen of met gevoelloosheid of wreedheid. Het komt er simpelweg op neer dat er geen stappen in het proces kunnen worden overgeslagen. Je kunt niets versnellen en niets vertragen en niemand wordt benadeeld. Je wordt zelfs niet benadeeld wanneer je het gedrag van je essentiële andere als verloochening ziet. De liefde kan niet worden verloochend, wel verbloemd door een ontwikkeling die nog mag of zelfs moet worden doorgemaakt om de energie van de connectie te kunnen belichamen en die vooralsnog ten doel heeft om alle losse eindjes af te voltooien waarmee vaak anderen gemoeid zijn. Liefde waakt over een ieder die erbij betrokken is, bewust of niet. Leer derhalve heel goed onderscheiden waarmee je te maken hebt vooraleer je iemand mentaal of gevoelsmatig tot je zielsliefde benoemt. Dit weten komt niet voort uit je gedachten of gevoel, het zit geworteld in je oorsprong en maakt zich kenbaar door ervaringen die je logischerwijze niet verklaren kunt, maar wel terdege diepgaande effecten teweeg brengen, misschien pijnlijk, vanwege hetgeen je in jezelf mag achterlaten, maar alleszins transformerend tot iets moois.”
Liefs,
Maria
error: Content is protected !!