Begeleiding

Begeleiding

Energetische begeleiding is erop gericht om jou te helpen komen tot een dieper inzicht van jezelf: je denken, je gevoelens, emoties en handelingen. We krijgen allemaal wel eens te maken met omstandigheden waarin we het gevoel hebben vast te lopen of extra ondersteuning en inzicht nodig te hebben. Een persoonlijke sessie helpt je om weer in verbinding met je krachtcentrum te komen, zodat je de keuzes kunt maken die voor jou nodig zijn.

Tijdens een energetische sessie wordt jouw energiepatroon beschreven: gedachten, emoties, kwaliteiten, essentie van problemen, oorzaak en gevolg van bepaalde gebeurtenissen en handelswijzen, invloeden van binnenuit en van buitenaf. Kortom, er wordt aandacht besteed aan alles wat van belang kan zijn om je eigen essentie te hervinden. Zo kun je bijv. een bepaalde gedachtegang loslaten die je belemmert waardoor je welzijn bevorderd wordt. Je voelt je gewoon een stuk prettiger doordat het evenwicht hersteld wordt en je handvatten krijgt om weer verder te gaan.

Wanneer kun je een energetische sessie overwegen?

Een persoonlijk consult kan aangevraagd worden ter begeleiding bij levensvragen en als ondersteuning bij moeilijke situaties. De sessie richt zich hierbij op het bevorderen van inzicht door aspecten te beschrijven die je eerder niet of niet duidelijk genoeg zag of negeerde. Door je bewust te worden van deze aspecten kom je meer in verbinding met jouw essentie en datgene waar je mee bezig bent, zodat er optimale keuzes gemaakt kunnen worden. Dit draagt bij tot je persoonlijke ontwikkeling en is een stimulans voor je algehele welzijn.

De laatste jaren benaderen mij zeer specifiek mensen die zich in een hevig proces van (ziels)liefde bevinden en daardoor zichzelf denken te verliezen. Door mijn persoonlijke ervaring weet ik als geen ander welke diepe stukken hierbij worden aangeraakt en losgemaakt, en welke fases dit proces allemaal zal doorlopen. De sessie zal jou vooral inzicht bieden en je zodoende ondersteunen bij het doorlopen van jouw pad.

Over het algemeen komen allerlei klachten die gelegen zijn in de emotionele, mentale en fysieke sfeer in aanmerking. De sessie is er dan op gericht helder te krijgen hoe jouw geest je lichaam aanstuurt.

error: Content is protected !!