Soul Whispers Kaartendeck

soulwispers_licht

40 Kaartjes die je dagelijks op gevoel kunt kiezen. De teksten zijn stuk voor stuk een wake-up call, omdat ze jou herinneren aan je diepste kern. Ze begeleiden je moeiteloos op een reis naar binnen en helpen je om voorbij de zogenaamde beperkingen te kijken die je zelf in je gedachten opwerpt. De Soul Whispers moedigen je aan om vanuit je passie en unieke talenten te leven.

Juist wanneer je hart aan kracht wint, ga je diep. Dieper dan je ooit dacht te kunnen gaan. Het is moeilijk te geloven dat de innerlijke bewegingen die zich aandienen, zo bevrijdend voor jou zullen blijken te zijn. Als je “ja” zegt tegen jouw kern en tegen alles wie je bent in ieder nieuw moment, dan geef je toestemming aan een altijd aanwezige, doch onzichtbare energie, om jou duidelijker die richting aan te reiken die meer in balans is met jouw wezensessentie.

Noem het god, noem het universum…. het maakt niet uit.
Je hoeft je best niet te doen om beter, mooier, of interessanter te zijn. Belangrijk is om tot overgave te komen van wat er voor jou is. Zo breek je geleidelijk de barricades af die vanuit angst om je eigen hart zijn gegroeid. Zo smelt het pantser weg van de conditioneringen waardoor jij denkt niet goed genoeg te zijn.

Het is vanuit de beweging der liefde dat deze inspiratiekaartjes tot stand zijn gekomen. De teksten helpen je door uitdagende tijden heen en reiken je een sleutel aan om je innerlijke kracht te voelen. Ze maken “iets” in jou wakker. En dat “iets” is jouw essentie die onder mogelijke beschermingslagen aanwezig is en meer en meer tot expressie in je leven wil komen, zodat het door al je handelingen heen tot uitdrukking kan komen.

Het Soul Whispers kaartendeck met 40 kaartjes is verkrijgbaar in de webshop.

error: Content is protected !!