Miniscript

miniscript1

Een Miniscript komt tot stand door af te stemmen op je hulpvraag. Het reikt je ondersteuning aan bij het thema dat nu om jouw aandacht vraagt. Een Miniscript kan echter ook blanco aangevraagd worden, d.w.z. zonder concrete hulpvraag. Dan tune ik in op jouw energie van dit moment en kan ik aandachtspunten voor jou belichten om jou te helpen herinneren aan wie je in wezen bent.

Je hoeft niet alle woorden en zinnen letterlijk te begrijpen, laat de energie ervan toe en ervaar wat het gevoelsmatig in jou oproept. Niets ervan is dwingend en er worden nimmer negatieve boodschappen gegeven, het gaat immers om jou, om jouw diepste kern, die pure liefde is!

De scripts kunnen je geen pasklare oplossingen geven, ze helpen je alleen bij het vinden ervan door af te stemmen op die diepere kern in jezelf. Het is vaak moeilijk om uit je ‘comfortzone’ te stappen, er kan angst en weerstand boven komen drijven, juist wanneer je op het punt staat om de oude patronen te doorbreken. De scripts nodigen je uit om dieper in te voelen in jouw mogelijkheden, je talenten en de liefde in jezelf, zodat je steeds meer vrijuit in jouw waarheid kunt leven.

Je mag volop vertrouwen hebben in de ontwikkelingen die er in je leven plaatsvinden, ook al lijkt het soms alsof er stagnatie en tegenspoed heerst. Dit zijn aspecten die nader onderzocht mogen worden. Een soulscript kan de verborgen drijfveren aan het licht brengen die ons gekende wereldje kunnen laten wankelen, maar dit is een noodzakelijke fase om werkelijk te leren op onszelf te navigeren.

  • Een Miniscript bestaat uit 1 getypt A4’tje.

Een Miniscript kan worden aangevraagd via de webshop.

error: Content is protected !!