Soul Whispers

Soul Whispers_ebook1

Iedere werkdag om 07:30 uur post ik de eerste alinea van de Soul Whisper van de dag op mijn Facebookpagina ‘Soul Whispers by Maria Quesada’. De volledige Soul Whisper is toegankelijk via een abonnement van jouw keuze: goud (12 mnd), zilver (6 mnd) en brons (3 mnd). Iedere Soul Whisper inspireert en steunt je. De allereerste Soul Whispers die gepost werden van oktober 2015 t/m september 2016 zijn gebundeld in drie mooie E-books:

Volume I – II -III. Iedere volume bevat 60 inspirerende en ondersteunende teksten.

De Soul Whispers zijn niet bestemd om de toekomst te voorspellen, ze zijn bestemd om jou te helpen navigeren op de wijsheid van je hart, de diepere intelligentie in jou die twee werelden met elkaar verbindt. Ze helpen je om jouw persoonlijkheid af te stemmen op jouw wezensessentie, die bedekt kan liggen onder angst en onzekerheid. Door een ander perspectief aan te reiken m.b.t. wat je (innerlijk) meemaakt, wordt de magische wereld van jouw innerlijke waarheid meer toegankelijk voor je, waardoor je een andere kijk krijgt op je ervaringen, die je voornamelijk gewend bent te interpreteren vanuit je zintuiglijke waarneming.

De Soul Whispers verwarren je hoofd door de taal die in lange, eindeloos samengestelde zinnen weergegeven wordt, waardoor je de rode draad erin kwijtraakt. Je leest ze en herleest ze om te begrijpen wat er geschreven staat, en doordat je hoofd zo bezig gehouden wordt, krijgt je gevoel de ruimte om zich onbelemmerd te openen en op de voorgrond te treden. Al lezende word je opgenomen in de energie die ten grondslag ligt aan de soul whispers. Je wordt liefdevol aangeraakt en zo ontstaat een verbinding tussen je hoofd en je hart, en zo hoor je steeds duidelijker waartoe je innerlijk geroepen wordt.

 

error: Content is protected !!