Energie is voelbaar voorbij tijd en ruimte. M.b.v. je naam en je geboortedatum stem ik op jouw energie af en zo vormt zich een zielenfluistering voor jou waar je kracht uit kunt putten. Je kunt eventueel een thema aangeven waar je een duiding bij wil krijgen, maar je mag de Soul Whisper ook blanco aanvragen en zien wat er voor jou geschreven wordt.

Jouw Personal Soul Whisper is bestemd als een persoonlijke reminder om iedere dag opnieuw tot overgave van jezelf te komen door je te verbinden met de creatieve expressie van wie je bent en te leven vanuit jouw passie en unieke talenten. Je wordt gemotiveerd om tot zelfexpressie te komen en te delen wat jou uniek maakt. Daarmee nodig je anderen uit om datzelfde te doen. Het is de moeite waard om je dromen waar te maken en de wonderen toe te laten door voorbij de zogenaamde beperkingen te kijken die we zelf in onze gedachten opwerpen.

  • Een Personal Soul Whisper nodigt je uit om zelf een inspiratiebron te zijn en bestaat uit een mooi vormgegeven kaartje.

Een Personal Soul Whisper kan worden aangevraagd via de webshop.

error: Content is protected !!