Agape

Agape_ebook

Wanneer je degene ontmoet waarmee je op onverklaarbare wijze verbonden bent, begint de intensieve reis naar heelheid in jezelf. Het is niet alleen voldoende om de ander te herkennen, het is nodig om deze connectie te begrijpen. Zolang je de dynamieken niet begrijpt en niet echt weet wat dit allemaal inhoudt en beoogt, beland je in een wilde, krachtige stroming, een ongelofelijk intens proces, waarbij voornamelijk angst hoogtij viert. Dit is niet de angst die je kunt vergelijken met de angst die je voelt wanneer je je in direct gevaar bevindt.

De angst die naar de oppervlakte komt in relatie tot die essentiële andere is de angst voor het niet weten, niet weten wat je overkomt, niet weten wat er in je gebeurt, je niet comfortabel meer voelen, dag en nacht aan de ander denken, alsof je jezelf kwijtraakt en je in contact treedt met een diepte en een onrust in jezelf die tot nu toe totaal onbekend terrein voor je was. De ander is er altijd. Wie is die ander? Waarom voel je je zo? Hoe kan dit? Hoe is het mogelijk dat dit zo krachtig is? Het is de angst om de liefde weer te verliezen die je zo diep aanraakt, zonder dat je dit kunt verklaren. Angst voor afwijzing en niet goed genoeg zijn. Je kunt geen stappen overslaan, dit alles hoort erbij. Hoe meer je alles wat je voelt toestaat, hoe meer je durft te zijn met wat er is en hoe meer heling er plaatsvindt. Als het hart zich opent, dan openen zich tegelijkertijd de deuren naar de lagen in jezelf die je niet onder ogen durfde te zien, omdat je je daardoor niet goed genoeg voelt en denkt je niet staande te kunnen houden.

Agape is bestemd om je te ondersteunen bij dit wezenlijk proces! Een veranderingsproces waardoor je steeds meer verbonden met jouw essentie in het leven kunt staan. Door het verrichten van het innerlijke werk kunnen de energieën die o.a. de barrières vormen voor het fysieke samenzijn met je essentiële andere worden doorleefd en opgelost. Maar dat niet alleen!

Agape is bestemd om het proces dat je doormaakt in een ruimer perspectief te plaatsen, waardoor je eerder geneigd bent om tot overgave te komen van wat zich presenteert, aangezien een stukje inzicht ook een stukje angst kan wegnemen.

Het allerbelangrijkste doel is echter om jou te inspireren zodat je kunt stralen in jouw unieke wezensessentie, vrij van de energieën die jou hebben doen besluiten om je licht onder de korenmaat te steken!
Zonder de middelen om je te verbinden met je intuïtie krijg je echter geen antwoorden. Je zult eerst de klanken en de echo’s van je onbewuste identificatiepatronen moeten kunnen onderscheiden van de heldere, doch subtiele stem van je hart.

Het is niet ondenkbaar dat je leven drastisch zal veranderen en gaandeweg zul je ervaren welke schat er voor jou verborgen ligt in hetgeen je doormaakt. Ik nodig je uit om de reis door je innerlijk te ondernemen zodat je een leven kunt leiden dat verbonden is met je hart en ziel!

De publicatiedatum van Agape is nog niet bekend.

 

error: Content is protected !!