Een nieuwe uitnodiging van liefde

Ontwikkelingen binnen de connectie

Het zal je echt niet meer ontgaan dat we meegenomen worden in een ontwikkeling die je uitnodigt om de voormalige conclusies die je voor jezelf getrokken hebt n.a.v. je levenservaringen los te laten, zodat je jezelf niet beperkt in de mogelijkheden die er op je pad worden gebracht. Mogelijkheden die je soms misschien een beetje argwanend tegemoet treedt, maar die zo de moeite waard zijn om je te leiden naar meer vertrouwen en overgave. Er is zoveel gaande, er hangt zoveel belofte in de lucht. Misschien moet ik zeggen potentieel, want bij het woord belofte ga je misschien twijfelen of dit niet gewoon een grote illusie is en of dit wel ooit waargemaakt zal worden. Jij maakt het waar, precies zoals je nu bent, omdat je de kracht bezit om het grote onbekende te betreden, ongeacht wat er is gebeurd. Je kunt immers altijd terugvallen op jezelf en op de liefde die zich in jou gemanifesteerd heeft.

We hebben in ons leven veel meegemaakt, ieder op eigen wijze binnen een eigen verhaal, maar alles komt erop neer om meer je ware zelf toe te laten en te geloven in de liefde. Te weten dat zij de sterkste kracht op aarde is, de sterkste energie in het hele universum. Ze is geduldig, geduldiger dan welke andere energie dan ook. Ze laat je jouw weg bewandelen, ze zal altijd op een bepaald niveau contact met je houden en je toefluisteren totdat je haar stem als de meest voorname kunt laten weerklinken. Als liefde groter wordt dan de angst die haar belemmert, dan mag je het onverwachte verwachten. Dan maak je kennis met de magie van het leven.

Als je vaker teleurgesteld bent geworden, vaker je verlangens en hoop in rook hebt zien opgaan en noodgedwongen zaken hebt moeten loslaten waar je emotioneel gezien nog sterk mee verbonden was, dan ben je echt diep gegaan en ben je jezelf zo behoorlijk tegen gekomen, dat je misschien juist daardoor weer een beschermingsmechanisme hebt opgebouwd, waarvan je denkt dat je het achter je gelaten hebt. Je mag meer dan ooit gaan beseffen dat je jezelf in wezen gevonden hebt op het moment dat je dacht dat jij jezelf bent kwijtgeraakt.

Naast de groei die we allen hebben doorgemaakt, ja allen: zowel mannen als vrouwen, hebben we ook overtuigingen overgehouden die gebaseerd zijn op teleurstelling en verdriet. En dat is heel natuurlijk en menselijk, maar deze overtuigingen beïnvloeden wel wat we bereid zijn om toe te laten, zeker wanneer het een connectie betreft die alles overstijgt. De herinneringen over hoe het is geweest, drukken een ongewenste stempel op wat kan komen en met name binnen deze frequentie vindt nu de roeping plaats om je te openen. Deze overtuigingen worden nu gezuiverd, zodat de kern van wat werkelijk is, overblijft. We ontwaken op een dieper level.

             

 

 

Wat zou er gebeuren als jij jezelf en de ander niet meer vasthoudt in het beeld dat ontstaan is in de voorbereidende fase van aantrekken en afstoten? Wat als jij zo dichtbij jezelf staat dat wat de ander ook lijkt te doen of niet doet, jij je meteen weer kunt verbinden met je eigen energie, de energie van je passie en van wat je zo graag wilt neerzetten in je leven, de energie van je creativiteit en bewuste beleving? De energie die jou de liefde die er voor je is laat voelen, in en om je heen. Deze energie werkt magnetisch en nodigt ook de ander uit om zich verder te openen voor zijn waarheid. De waarheid die jullie delen.

Maar wat als de ander dit allemaal niet meer uitdraagt en de gedragingen die je verwacht niet meer neerzet of een zwak aftreksel ervan laat zien, omdat het even wennen is aan de nieuwe, meer bevrijde ik? Wat als de ander aangeraakt is geworden door dat zelfde stukje bewustzijn dat ook in jou is neergedaald? Uiterlijk kunnen omstandigheden ongewijzigd lijken te zijn, maar innerlijk is er veel meer aan de hand en mag iedereen, ook jij, nog even wennen aan hoe anders alles in feite is geworden. Deze fase geeft je ruimte om te stoeien met het oude en het nieuwe, het geeft je ruimte om je twijfel te ervaren, om je oude pijn nog eens de revue te laten passeren, om zodoende langzaam maar zeker tot het besef te komen dat iets daadwerkelijk essentieel anders is, ook al kun je het niet echt benoemen en durf je het bijna niet te geloven. Je voelt het, je voelt de realiteit van jullie liefde groeien, je voelt het bewegen ongeacht de verhalen die individueel nog spelen, maar weldra tot een mooie afronding mogen komen. Je voelt de illusies afbrokkelen. Dit is de fase waarin je onderscheiden kunt wat echt is en wat niet.

Het is de energie van liefde in jezelf die geen ruimte laat voor twijfel, omdat je weet wie je bent, weet wie jullie zijn, ongeacht het label, ongeacht wat anderen ervan vinden. En het is met name door het harde individuele werk dat je verricht hebt, dat de ongezonde hechtingspatronen zijn verdwenen, houden van mag en kan precies dat zijn, zonder voorwaarden, zonder eisen, omdat je weet dat liefde alles samenbrengt dat voor elkaar bestemd is.

Wederom zal deze bestemming geen eindbestemming zijn, want er komt ruimte voor de gebundelde energie van hen die ware geliefden van elkander zijn. De deur naar de volgende werkelijkheid gaat open, ook al lijkt ze nog gesloten te zijn. Klop maar aan en laat je welkom heten door de hemel die zich aards door jullie kan manifesteren. “

error: Content is protected !!