IK GEEF ME OVER

Door het volgen van een krachtig innerlijk gevoel heb ik jaren geleden Dans des Weerziens geschreven. De magische ontmoeting met mijn essentiële andere en de ongelofelijke ervaringen met hem die daarop volgden, hebben geresulteerd in het boek. Ik voelde me daarin heel krachtig geleid, ik moest me overgeven aan een niet te onderdrukken drive vanuit mijn hart en ziel. De eerste ruwe versie heb ik in 6 weken tijd geschreven, zittend in de tuin van het huis van mijn ouders in Spanje. Ik wilde mijn ervaringen delen of beter gezegd, het leek wel alsof ik mijn ervaringen moest delen vanuit een gevoel dat meerdere mensen er weleens veel aan zouden kunnen hebben. Dag en nacht schreef ik door, ik kon niet stoppen. Alles werd herbeleefd, er waren nog zoveel emoties voelbaar in mij en gelukkig mocht ik intuïtieve geschriften ontvangen die mij een beetje een hart onder de riem staken. Het was mijn redding, want ik ging diep, heel diep. Inmiddels bevind ik me op een heel andere plek in mijn leven en zijn de emoties van destijds niet meer voelbaar. Maar er heeft een andere ontwikkeling plaatsgevonden.

Ik kon destijds niet overzien welke gevolgen het uitbrengen van het boek voor mij zou hebben. Ik had reeds jaren mijn praktijk voor energetische begeleiding, maar nu werd ik benaderd door voornamelijk vrouwen en door een aantal mannen die inzicht nodig hadden in hun eigen zielsliefdereis. Het boek zorgde er in eerste instantie ook voor dat ik de woede van mijn essentiële andere ontstak, wat erin resulteerde dat hij mij niet meer wilde zien. Hij ging andere relaties aan. En toch moest ik gehoor geven aan dat gevoel hoewel ik de prijs wel erg hoog vond. En van het een kwam het ander. Ik had de productie van het boek zelf van mijn spaargeld bekostigd en toen ik het daarna uit handen gaf aan een uitgeverij, bleek dat iedereen behalve ik als schrijfster er beter van werd. Ik kreeg amper het bedrag per boek terug dat ik er zelf in geïnvesteerd had. Mensen die steun nodig hadden wisten mij te vinden en daar was ik zeer dankbaar voor. Ik ontbond het contract met de uitgeverij, alles op gevoel, en nam het volledig in eigen beheer.

Nu zoveel jaren later, kan ik stellen dat ik de honderden exemplaren die ik nog in de kast heb liggen aan de straatstenen niet kwijt kom. Ik kan me dan ook geen dure commercials of pr-campagnes veroorloven en toen het wel goed liep, dwarsboomde Facebook deze flow door te stellen dat mijn content tegen hun regels inging en ik werd geblokt. Hetzelfde gebeurde met de andere producten die ik vanuit passie en weer vanuit het volgen van een sterk gevoel, ontwikkelde: het kaartendeck Soul Whispers met inspiratie- en inzichtskaartjes, mijn pranayama ademhalings- en chakraharmonisatie cd, de Soul Searcher. Alles ligt in de kast. Laatst hoorde ik Tijn Touber vertellen dat hij zijn prachtige boek Time Bender jarenlang niet aan de straatstenen kwijt kwam en dat gaf me wel enigszins iets van troost, want hij is momenteel aan zijn zoveelste druk bezig. Maar mede door hetgeen de afgelopen 2 jaar in mijn persoonlijke leven aan intense gebeurtenissen van met name verlies heeft plaatsgevonden, voel ik dat ik me moet overgeven. Ik heb gedaan wat ik dacht te moeten doen, maar alles is anders. Er is onvoldoende stroming t.g.v. het gehoor geven aan wat ik dacht te moeten doen.

De Twin Soul Whispers heb ik altijd met veel liefde geschreven, maar het is al een hele tijd dat ik me afvraag wat ik nog daadwerkelijk ermee kan bijdragen. De discrepantie tussen wat voelbaar en wat zichtbaar is, roept vaker ook veel in mij op. Ik weet het wel en ik weet het ook weer niet. Ik neem de energie van mijn abonnees altijd mee in het schrijven ervan. Ik zoek altijd de stilte op, stem af en ga zonder te willen sturen of censureren mee in het vertalen van die energie, wat zeer veel tijd in beslag neemt. In mij is echter al een tijdje het gevoel aan het groeien dat ik een time-out nodig heb van het zielsliefdeverhaal in de zin van het schrijven erover. Ik heb ook al langere tijd niet meer zo’n behoefte om te verdiepen in mijn essentiële andere, net zoals velen van jullie. Ik laat hem en het is goed zo. Maar door er dagelijks over te schrijven, heb ik niet de ruimte om er los genoeg van te kunnen zijn. Ik weet niet of dit een definitieve time-out is of een tijdelijke. Ik lees jullie verhalen, jullie ervaringen, jullie gevoelens en het blijft me verwonderen hoe wij met zijn allen allemaal diezelfde dynamiek in liefde meemaken. Het is allemaal niet voor niets. Mijn essentiële andere zie ik nog regelmatig, hij staat vaker totaal onverwacht bij mij voor de deur. En hoewel ik echt een positieve ontwikkeling zie in mijn verhaal, voel ik heel erg de behoefte om mij daarin terug te trekken en me eens goed bezig te houden met wat ik met de rest van mijn eigen leven wil. Ik heb werkelijk geen idee meer. Ik geef me over aan dat gevoel.

Ik heb besloten om tot het einde van 2021 nog dagelijks de Twin Soul Whispers te schrijven. Daarna zal ik alles wat ik tot nu toe heb geschreven her-posten, niet iedereen bevindt zich namelijk waar de meeste van ons doorgewinterde twinny’s zich bevinden. Ik denk nog alleen de algemene Soul Whispers te blijven schrijven, ik weet het nog niet zeker. En nogmaals, ik weet ook niet of dit een definitieve beslissing is, maar ik voel het nu heel sterk en wil dan ook maar de knoop doorhakken. Ik geef me over, het is zoals het is. Ik kan alleen maar mijn gevoel volgen en in wezen zet ik nu heel veel van mezelf op het spel, ik geef vrijwel alles op, maar ik kan niet anders.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie trouw, voor jullie lieve woorden, voor het delen van jullie verhalen, voor jullie liefde. Ik voel zo’n sterke connectie met jullie! De MeWe groep zal ik gewoon aanhouden voor jullie, geen idee wat ik daar nog kan posten in het nieuwe jaar, ik laat het open. Mocht ik van gedachten veranderen dan horen jullie het meteen. De abonnementen op de nieuw geschreven Twin Soul Whispers blijven voor nu t/m 31 december beschikbaar, daarna zullen de zielsliefde whispers die ik vanaf jaren terug ben beginnen te schrijven herhaald worden. De Twin Soul Whispers manuscripten deel I, II en III blijven beschikbaar, net zoals Dans des Weerziens.

We houden contact, weg ben ik niet, maar anders dan voorheen.

 

Veel liefs,

Maria

error: Content is protected !!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten