Terug naar overzicht

NIEMAND BEZIT DE GOUDEN SLEUTEL OM JOUW PROCES TE VERSNELLEN

De allereerste dagelijkse Twin Whispers zijn de whispers die het begin van het proces beschrijven dat van start gaat na de ontmoeting met je essentiële andere. Er is een hele nieuwe lichting ‘twins’, als ik het zo mag noemen, die deze wijze van bewustzijnsverruiming op zielsniveau hebben gekozen.Zij zullen geen steun ondervinden van de twin whispers die jij al jaren leest, omdat er heel wat innerlijke doorleving en heling nodig is vooraleer je op het punt gekomen bent waar je angst voor verlies en je verwachtingen niet meer aanwezig is. De allereerste whispers blijven bewaard voor deze mensen die pas hun essentiële andere hebben ontmoet.

We weten allemaal maar al te goed, hoe het voelt wanneer je eigenlijk op onverwachte wijze zo diepgaand wordt aangeraakt door de ontmoeting met je essentiële andere. Vandaar dat ik een derde soort whispers heb toegevoegd. Niet iedereen bevindt zich op hetzelfde punt.Ik ben jou nog steeds heel erg dankbaar dat je de whispers meeleest en dat ze tot steun mogen zijn.En hoewel ik me vaker zelf afvraag of ik hier nog een missie of zielsopdracht in heb, zoals ik aangegeven heb in de mijmer whisper, blijf ik doorschrijven totdat ik een duidelijk einde voel wat dat betreft. Ik pik nu nog zoveel energie op, zowel van mijn essentiële andere als vanuit het collectief, dat ik denkelijk nog wel even kan doorgaan zolang deze informatiestroom zich blijft aandienen.Maar niemand weet wat er volgt of volgen kan, dus ik laat mezelf ook maar al schrijvende meenemen door het grote niet weten heen.

Ook houdt het me bezig dat er zoveel nieuwe mensen actief zijn die e.e.a. te melden hebben over het tweelingzielgebeuren. Toen ik Zielsveel en Dans des Weerziens schreef, waren dat één van de weinige infobronnen die er destijds te vinden waren. Nu is er zoveel info te vinden, waarvan ik vind dat je heel erg moet onderscheiden wat er bij je past en wat zuiver en puur aanvoelt. Maar er zijn zeer zeker ook meerdere waardevolle bronnen.Ik profileer mezelf niet als de allesweter, ik deel alleen wat ik weet en wat ik door de jaren heen ook door mijn cliënten heb geleerd. Ik heb de vele overeenkomsten en verschillen mogen waarnemen, ik heb honderden individuele verhalen mogen volgen en heb daar wijsheid uit vergaard die ik deel, maar ik ben allesbehalve een leraar, een allesweter v.w.b. dit thema. Sinds jaar en dag heb ik gelukkig wel mijn lijntje doordat ik kan afstemmen en de scripttaal kan ontvangen en dan betreed ik een wereld waarvan ik soms ook wel denk, mag dat a.u.b. dan ook tastbaar worden. Vaak is er zo’n discrepantie tussen de fysieke en niet fysieke wereld, maar ik weet dat het waarheid is, ik kan dat niet ontkennen. De ziel liegt niet, het hart als poort voor die zielsenergie evenmin.

Volgens mij was het Lars Faber die in een van zijn You Tube filmpjes zei: “Let op, kijk naar de ogen, want velen brengen een “liefdevolle boodschap” met een geheel andere intentie, de liefde en puurheid is verre te zoeken.” En natuurlijk hebben we dat in zeer extreme mate in de twee docu’s “Escaping Twin Flames” van de sekte Twin Flame Universe kunnen zien. Een koppel dat nog steeds actief is en mensen uitbuit tot in het extreme. Het kan heel ver gaan, dus gebruik je onderscheidingsvermogen.Ik snap dat ik zoveel meer volgers, likers en klanten zou kunnen hebben als ik honing om kwetsbare hartjes ga smeren, als ik het romantische aspect van het proces zou benutten om uit te vergroten en als hoofdthema zou gebruiken, als ik zou inspelen op het intense verlangen en zou beloven dat je zeker een relatie zult krijgen met die persoon, als jij maar aan jezelf werkt en je best doet. Ik zou ook duizenden volgers kunnen hebben als ik beweerde dat je vooral mijn diensten moet inhuren, omdat ik de gouden sleutel aan jou kan overdragen waarmee je jouw essentiële andere gegarandeerd in je leven krijgt en kunt behouden. Die richting zal en kan ik niet ingaan. Die gouden bergen beloof ik niet, kan ik niet beloven, en ik ga je ook niet opzadelen met een schuldgevoel als de cirkel zich maar blijft herhalen, omdat jij zogenaamd je verantwoordelijkheid niet hebt genomen, te zwak bent en te begerig. Je krijgt geen trap na tijdens dit intense proces, wel probeer ik je te sterken in je eigen wezen, zodat jij je inzichten kunt ontvangen.

ik heb het zelf meegemaakt en heb bijna 18 jaar in een rollercoaster van emoties gezeten, mijn verhaal getuigt daar ook van zoals je in Dans des Weerziens hebt kunnen lezen. Het zou me wel een bloeiende business opleveren waarvan ik kan leven en zoveel meer. Mijn weg loopt anders, dus laat ik me niet ontmoedigen door de geringe mate waarin de whispers en mijn producten anderen aanspreken. Ik heb mijn innerlijke stem gevolgd, heb met passie alles gedaan wat ik dacht te moeten doen, misschien was ik te vroeg, misschien was ik te laat, misschien had ik meer aan pr moeten doen of me op een wijze moeten profileren die meer aanspreekt, wie zal het zeggen. Maar het zij zo en ik wil vooral dicht bij mijn gevoel blijven en me niet aanpassen aan een weg die ik van binnenuit niet voel, dus accepteer ik wat het is en vertrouw erop dat ik duidelijk aangereikt zal krijgen wanneer het tijd is om te stoppen.

EEN KLEINE GIFT ALS TEKEN VAN DANKBAARHEID EN WAARDERING

Bovendien ben ik ontzettend dankbaar voor jou, jullie, de lezers die er wel steun uit putten. Hoe zegt men dat ook al weer? Al is er maar 1 persoon die je kunt aanraken, doe het dan, dan is het alles meer dan waard. Ik ben dan ook heel blij met jou, met jullie en die waardering wil ik dan ook tonen d.m.v. een gratis verlenging op jullie abonnementen. Iedereen die op 31 december 2023 een actief abonnement op de whispers heeft, zij het de twin whispers of de soul whispers, krijgt een verlenging cadeau:

kwartaal abonnement = 1 maand gratis verlenging
maand abonnement = 1 week gratis verlenging
week abonnement = 1 losse whisper gratis

Een kleine gift. De balans zal ik op 31 december opmaken. Je hoeft er verder niets voor te doen, ik werk alles handmatig bij, dus je zult wel je einddatum zien veranderen wanneer je in- en uitlogt.

Hartelijk dank aan jullie allen.

DE WHISPERS

Wist je dat er eenmalig in je leven een ontmoeting met iemand kan plaatsvinden die zo’n essentiële plek bij je inneemt dat je er niet meer aan ontkomt om te onderzoeken wie je werkelijk bent! Deze persoon zet je hele leven op zijn kop en zorgt voor ongelofelijke veranderingen. Het proces is niet het gemakkelijkste en je hele beeld van liefde blijkt dan behoorlijk op de proef gesteld te worden.Niets van wat je dacht te mogen verwachten wordt werkelijkheid.Deze persoon, die je jouw essentiële andere zou kunnen noemen, omdat je hem/haar maar niet uit je gedachten krijgt, terwijl het allemaal zo onmogelijk is, lijkt je zo diep te kunnen raken waar geen ander ooit dichtbij gekomen is.Het vergt veel van je, soms ben je de wanhoop nabij. En om het allemaal draaglijker te maken wisselt dit zich af met fases waarin de euforie en de diepe liefde hoogtij vieren, om vervolgens weer terug te zijn bij af, zo lijkt het dan. Het is behoorlijk intensief.

Het lezen van mijn boek Dans des Weerziens voorziet je van inzichten en uitleg a.d.h.v. een waar gebeurd verhaal, om het allemaal zoveel draaglijker voor je te kunnen maken. Wanneer je weet wat er daadwerkelijk speelt, onderga je nog wel degelijk jouw helingsproces, want dat is wat het is, maar je maakt het lichter en inzichtelijker voor jezelf.

Naast het lezen van Dans des Weerziens kun je ook dagelijkse ondersteuning vinden door je te abonneren op de Twin Whispers. Deze beschrijven stap voor stap wat er zowel bij jou als bij de ander gebeurt. Er is een groot verschil tussen de innerlijke en uiterlijke wereld en daar hoef je niet verward door te raken. Wat je zintuiglijk waarneemt wijkt af van wat je innerlijk voelt en als je te veel nadruk op het ene of het andere legt, kan dat jouw proces onnodig verzwaren.

5 dagen per week neem ik je mee door middel van een uitgebreide tekst om je te begeleiden in dit proces.Je kunt ten allen tijde instappen. Er zijn jou velen voorgegaan en iedereen bevindt zich op een ander punt in het proces, hoewel er echt wel sprake is van hele groepen mensen die zich in dezelfde fase binnen deze ervaring bevinden. Zo ook, de mensen die recentelijk (en daarmee bedoel ik ook de mensen die reeds 1 tot 5 jaar onderweg zijn) dit liefdesproces ondergaan.

Je krijgt jouw persoonlijke inlogcode en kunt de scripttaal op je laten inwerken. Scripttaal is een zielentaal, er zit een bepaalde codering in die jou liefdevol aanraakt voorbij een mentale instelling die ook nu heel actief is om alles proberen te snappen. Maar op die wijze vind je jouw antwoorden niet.

Heb je behoefte aan wat ondersteuning, schroom dan niet. Het is volledig anoniem, want vaak snapt je omgeving totaal niet wat er in jouw leven gebeurt. En je krijgt vaak goedbedoelde adviezen omdat men denkt dat je geobsedeerd bent door die ene persoon, maar dat maakt het gewoon nog zwaarder voor je.

De Twin Whispers zijn er voor jou, net zoals Dans des Weerziens vanuit kwetsbaarheid voor jou geschreven is, want deze beleving hangt samen met een grote dienstbaarheid waartoe je uitgenodigd wordt.Je bent de wereld binnengetreden van een ongelofelijke connectie, en met jou vele anderen. Gun jezelf de inzichten en de energie om jouw innerlijke reis vol overgave te doorlopen.

Het is mijn grote wens om het verschil te kunnen maken door mensen te ondersteunen tijdens hun innerlijke reis. Het is mijn wens om samen tot een kritieke massa van liefdesbewustzijn te komen, waardoor we van deze wereld een betere plek maken om te leven.

Liefs,

Maria Quesada

error: Content is protected !!