Soul Whisper voor iedereen die zich in een zielsliefde proces bevindt

“Wanneer liefde de aanleiding voor pijn en verdriet lijkt te zijn, dan heb je vast en zeker te maken met een onderliggend thema dat zich vermomd aanreikt als het verlangen naar die ene die je hart zo diep heeft aangeraakt. Wat daar onder schuil gaat wordt nu heel erg duidelijk gemaakt, hoezeer jij jezelf ook overtuigt of aanpraat dat alles helder voor je is en jij jouw deel hebt aangepakt. De onrust heerst nu niet voor niets!

Ondanks de herhalingen van gelijksoortige ervaringen en de desillusies waarin ze resulteerden, kun je nu doorbreken wat de tendens tot op heden is geweest. De onmogelijkheid waarvoor je staat om dit verlangen naar de ultieme liefde waar te maken door de herhaling van dezelfde patronen die jou in een gevoel van wanhoop en hartverscheuring onder dopen, tracht jou te ondersteunen om de verbinding tussen je verstand en hart te maken.

Los van het besef dat je buiten het fysieke werkelijk reeds een eenheid vormt, functioneer je niet volledig naar je volle potentieel. Het bewustzijn van een samenspel tussen de fysieke en niet fysieke wereld is nodig om werkelijk te doorvoelen en beleven wat anders alleen maar beperkt blijft tot een theorie die je mentaal blijft reciteren: “Je kunt alles in jezelf vinden en je dient jezelf ook van deze liefde te voorzien”. Voel je dat werkelijk zo of baal je omdat je nog niet weet hoe dit punt in jezelf te bereiken?

Vergeet niet dat je onderweg bent door het proces van liefde te doorleven dat korte metten maakt met de romantische beelden en de opvattingen die je gevangen houden in een toestand die je uit je eigen kracht weghaalt. Zo word je keer op keer de deksel op de neus gegeven wanneer je teveel van jouw eigen energie aan anderen uitbesteedt, waardoor je de ander tot prioriteit van je eigen leven maakt, daar waar jij nummer 1 behoort te zijn. Het leven helpt je om de disbalans in je basis op te heffen, want het behoort werkelijk tot het goddelijke plan dat jij jouw mooie energie ten volste delen kunt met iemand die heel puur en gelijkwaardig deze liefde die jij zelf ademt, zal reflecteren. Gun een ieder derhalve de eigen ontwikkeling en voel je niet afgewezen wanneer het punt van de omslag nog niet is bereikt. “

error: Content is protected !!