WAAR WE ZIJN AANBELAND

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen in mij en voor het trouw blijven lezen van de whispers, zeker gezien het feit dat ik geen nieuwe energievertalingen meer heb kunnen maken. Mij werd nog maar eens te meer duidelijk dat de whispers eigenlijk tijdloos zijn en dat je steeds een ander level van betekenis en overdracht binnengaat naarmate je eigen ontwikkeling zich verruimt en verbreedt. En dat is zeker het geval geweest afgelopen jaar. Wat hebben we weer veel doorleefd en delen van onszelf getransformeerd, bevrijd van verouderde visies. We werden verder geopend en uitgenodigd om de betrekkelijkheden werkelijk te laten gaan.

2022 was wederom een zeer bewogen jaar voor ons allen. We werden goed bezig gehouden en er deden zich situaties voor die bestemd waren om de verdere controle los te laten en zoveel mogelijk tot overgave te komen van hetgeen het leven ons voorgeschoteld heeft. Onbewuste invloeden werden bewust met alle uitwerkingen en gevolgen van dien. Ongelofelijk wat een mens kan meedragen zonder dat je er eigenlijk weet van hebt, maar als de tijd er rijp voor is, dient het zich aan en worden zaken helder. Zelf mocht ik beleven dat wondertjes zich aan het ontvouwen zijn daar waar ik heel diep teruggeworpen werd in de donkere en zware energie van hopeloosheid en uitzichtloosheid, juist door omstandigheden waarover ik geen enkele controle had en alles me leek te ontglippen. Het leek wel of 2022 het jaar was van het oplossen van familiekarma en het afhandelen van thema’s die behoorden tot  mijn voorouders en overgedragen werden om tot voleinding te komen. Dynamieken werden pijnlijk helder daar waar ik altijd had gedacht dat het anders was. Het gekwetste en verdrietige innerlijke kind werd uitvergroot, beelden uit het verleden dienden zich aan op repeat, boosheid en allerlei andere emoties werden rauw en intens voelbaar daar waar ik eerder dacht er niet zoveel last van te hebben. Het ging echter diep, naar de basis van wie ik geworden ben.

2022 was ook het jaar waarin velen van ons zich verder verwijderd voelden van onze essentiële andere dan ooit het geval is geweest. De rollen t.o.v. elkaar zijn al lang veranderd. Mijn essentiële andere heeft werkelijk allerlei ingangen geprobeerd om weer contact te krijgen, maar ik kon en kan het niet. Het voelde ook gewoon als een ingang zoeken om vervolgens dezelfde dynamiek weer te beleven. Het gehele jaar 2022 heb ik hem niet kunnen toelaten, er leek zich een natuurlijke grens te hebben aangediend die mij totaal geen moeite kostte, juist omdat de liefde zo intens is en niet verloochend kan worden. Ik kan hem niet ondersteunen of toelaten in de versie van zichzelf die hij nu nog tot expressie brengt, nu nog na 18 jaar. Dezelfde patronen herhalen zich, hetzelfde gedrag. Ik pas, niet vanuit een emotionele lading, maar vanuit een natuurlijk verankerd punt waarbij ik mezelf meer waard vind dan dit en dankbaar ben voor de diepgang die ik heb mogen voelen en ervaren vanuit mezelf. Onze wisselwerking zou in no time weer verzanden in alles waarvoor zij niet bestemd is, ze zou verworden tot alles wat ik niet wil, namelijk het stiekeme, het verbodene, het verborgene, Ik als de schaduwvrouw en hij die zijn leven voortzet zoals het altijd was, onze connectie geheim houdend en mij inpassend wanneer het zo uitkomt. Het punt is duidelijk aangebroken waarop niet meer verlangd wordt naar fysiek contact of naar een fysieke relatie. Ik kan hem werkelijk laten gaan en zonder dat ik daar nog last van heb vanwege onvervulde verwachtingen, laten doen wat hij denkt te moeten doen. Er zijn geen verwachtingen meer, die zijn er al langer niet meer. Onze essentiële anderen mogen de goddelijke sprankel in zichzelf vinden, die sprankel waar wij allen een voorproefje van mochten krijgen toen we elkaar voor het eerst ontmoetten en toen teruggeworpen werden in de donkere gebieden van onze ziel om te helen en te kunnen opstaan in onze essentie. Los van deze sprankel, kan er geen sprake zijn van een zuivere en pure connectie zoals zij bestemd is te zijn en verliest onze essentiële andere de magische gloed een aantrekkingskracht die ons ooit activeerde om ons zelf te vinden.

Velen van ons die de vrouwelijke energie representeren in deze connectie ervaren momenteel hetzelfde. Daar waar we euforisch waren en iedere seconde onze energie voelden uitgaan naar onze essentiële andere, is dat nu totaal anders. Er is sprake van een functionele disconnectie in dienst van de kansen die onze essentiële anderen aangereikt krijgen en in dienst van onszelf, want er is leven na de Twin ervaring. En dat moet zo zijn. We zijn niet meer te vinden waar we ooit paraat stonden vanuit ons verlangen om deze connectie in een aardse vorm te kunnen gieten. Los zijn we niet, maar we zijn wel verankerd in onszelf en koesteren de liefde. We beschermen de oorsprong der connectie en respecteren de liefde die in een zeer pure vorm in ons is ontwaakt en zich kenbaar heeft gemaakt door de ultieme onthechting van op oude wonden en angsten gebaseerde verlangens. We hebben haar mogen voelen, we hebben haar werking gevoeld. En in dat opzicht is het niet meer belangrijk wat onze essentiële andere verkiest te doen. Het is aan ons om heel dicht bij onszelf te blijven, in waarheid, in overgave, voelend wat we voelen zonder oordeel of drang om het perfect te willen doen.

We mogen onszelf en waar we voor staan niet verloochenen. We mogen onszelf zijn en deze liefde door ons heen laten werken, we werden diepgaand aangeraakt en hebben dimensies betreden die niet aards zijn. We zullen weten wanneer de mannelijke en vrouwelijke energie gelijkwaardig t.o.v. elkaar de mooiste expressie van liefde aards kan waarmaken. In de tussentijd mogen wij zelf de dimensie creëren die onze passie doet stromen en onszelf en onze omgeving verrijkt.

Ik wens jullie alle goeds voor 2023!

 

Liefs,

Maria

*mooie tekst bij mooie muziek.

 

error: Content is protected !!