WAAROM IS DE ANDER NIET BESCHIKBAAR? IN DANS DES WEERZIENS LEES JE ALLES EROVER.

Het nog niet in vervulling zijn gegaan van je diepste hartsverlangen, terwijl de liefde zo intens voelbaar is, kan aanzetten tot gedachtes en gevoelens die in wezen invullingen en aannames zijn van mogelijke verklaringen waarom het loopt zoals het loopt, omdat je essentiële andere je geen eenduidige of maar halve antwoorden geeft, misschien zelfs wel excuses zodat hij/zij zich niet werkelijk hoeft bloot te geven.

De kern is dat de essentiële andere die vooralsnog niet beschikbaar is, vaak zelf niet weet waarom hij/zij bepaald gedrag vertoont of misschien zelfs uitspraken doet die aanvoelen alsof ze gesouffleerd zijn en later ook echt niet meer terug opgehaald kunnen worden uit de herinneringen. Beide componenten staan onder een krachtige regie die het proces tot in de finesses bewaakt. Je denkt dat de enige geldige informatie die je krijgt hetgeen is dat je zintuiglijk waarneemt, hetgeen je ziet en hoort. Maar daar ligt juist de clue, de enige juiste informatie is te vinden in jezelf, wanneer jij je kunt blijven verbinden met hetgeen je diep van binnen weet.
De valkuil voor velen is geloven in iemands potentieel dat nimmer of te nooit tot een werkelijkheid behoeft te worden. Geloven in iets wat zou kunnen zijn, maar er niet is bezien vanuit een leegte, een behoefte, nodigt zelfs uit om in destructieve relatievormen te blijven hangen of van iemand iets maken dat vanuit jezelf op een potentiële kandidaat wordt geprojecteerd. Niets van dit alles is van toepassing op de connectie die je voelt. Je verbinden met je innerlijke weten is iets anders dan je verbinden met valse hoop.
Het vooralsnog niet beschikbaar zijn heeft niets te maken met een emotioneel onvermogen of met gevoelloosheid of wreedheid. Het komt er simpelweg op neer dat er geen stappen in het proces kunnen worden overgeslagen. Je kunt niets versnellen en niets vertragen en niemand wordt benadeeld. Je wordt zelfs niet benadeeld wanneer je het gedrag van je essentiële andere als verloochening ziet. De liefde kan niet worden verloochend, wel verbloemd door een ontwikkeling die nog mag of zelfs moet worden doorgemaakt om de energie van de connectie te kunnen belichamen en die vooralsnog ten doel heeft om alle losse eindjes af te voltooien waarmee vaak anderen gemoeid zijn. Liefde waakt over een ieder die erbij betrokken is, bewust of niet. Leer derhalve heel goed onderscheiden waarmee je te maken hebt vooraleer je iemand mentaal of gevoelsmatig tot je zielsliefde benoemt. Dit weten komt niet voort uit je gedachten of gevoel, het zit geworteld in je oorsprong en maakt zich kenbaar door ervaringen die je logischerwijze niet verklaren kunt, maar wel terdege diepgaande effecten teweeg brengen, misschien pijnlijk, vanwege hetgeen je in jezelf mag achterlaten, maar alleszins transformerend tot iets moois.
DANS DES WEERZIENS REIKT JOU DE UITLEG AAN DIE JOUW PIJN KAN VERZACHTEN EN JE MEENEEMT UIT HET GROTE NIET-WETEN EN VERTWIJFELING NAAR INZICHTEN DIE JOU STEUNEN EN HELPEN DOORGAAN! Het boek is een cadeau aan jezelf om je welzijn te verhogen, omdat het je veel herkenning en AHA-momenten zal schenken. Je zult lezen dat je niet alleen staat in dit proces en dat er samen met jou een heel netwerk van zielsgeliefden door hetzelfde heengaat om het algehele bewustzijn te verhogen.
Liefs,
Maria
error: Content is protected !!